Optimizare SEO Prestashop

Optimizare SEO Prestashop – servicii profesionale de optimizare tehnica pentru magazine online create pe platforma Prestashop, conform ultimelor recomandari Google pentru webmasteri.

Optimizare SEO Prestashop Ploiesti – serviciu de optimizare tehnica pentru magazinele Prestashop ale firmelor din Ploiesti. Acest serviciu pregateste magazinul Prestashop pentru indexare corecta in motorul de cautare Google. Se recomanda solicitarea serviciului Optimizare SEO Prestashop la fiecare update Google.

Optimizarea SEO Prestashop joaca un rol important in viitorul afacerii tale pe internet, apeleaza la specialistii de la SEO Marketing Solutions pentru a beneficia de servicii de optimizare tehnica a magazinului tau Prestashop.

Iti oferim support prietenos 24/7 prin e-mail si WhatsApp si te ajutam gratuit cu informatii si solutii. Conteaza pe noi cand vine vorba de Optimizare SEO Prestashop.

Optimizare SEO Prestashop optimizare seo prestashop
OFERTA
lei 2500 per magazin
Optimizare Produse
Optimizare Imagini
Optimizare Linkuri
Optimizare CSS HTML
Optimizare PHP JS MYSQL
Implementare OpenGraph
Setari Securitate Avansata
Scurta descriere si informatii despre Prestashop

Ce este Prestashop ?

PrestaShop este o soluție de comerț electronic freemium, open source. Software-ul este publicat sub licența software deschis. Este scris în limbajul de programare PHP cu suport pentru sistemul de gestionare a bazelor de date MySQL.

In intreaga lume, peste 300.000 de magazine de comert electronic utilizeaza tehnologia PrestaShop. Misiunea celor de la Prestashop este de a dezvolta software de comert electronic de talie mondiala prin inovare open source. Prestashop este un software care permite tuturor sa aiba o afacere de succes in domeniul comertului electronic.

PrestaShop se afla pe lista companiilor private cu cea mai rapida crestere din Europa, in 2016. De asemenea, compania care a lansat Prestashop, a primit tot in 2016 Premiul Criticii CMS pentru cel mai bun software de comert electronic.