Optimizare SEO WordPress

Optimizare SEO WordPress – servicii profesionale de optimizare tehnica pentru website-uri create pe platforma WordPress, conform ultimelor recomandari Google pentru webmasteri.

Optimizare SEO WordPress Ploiesti – serviciu de optimizare tehnica pentru website-uri WordPress ale firmelor din Ploiesti. Acest serviciu pregateste site-ul WordPress pentru indexare corecta in motorul de cautare Google. Se recomanda solicitarea serviciului Optimizare SEO WordPress la fiecare update Google.

Optimizarea SEO WordPress joaca un rol important in viitorul afacerii tale pe internet, apeleaza la specialistii de la SEO Marketing Solutions pentru a beneficia de servicii de optimizare tehnica pentru site-ul tau WordPress.

Iti oferim support prietenos 24/7 prin e-mail si WhatsApp si te ajutam gratuit cu informatii si solutii. Conteaza pe noi cand vine vorba de Optimizare SEO WordPress.

Optimizare SEO WordPress optimizare seo wordpress
OFERTA
lei 1000 per site
Optimizare Pagini
Optimizare Imagini
Optimizare Linkuri
Optimizare CSS HTML
Optimizare PHP JS MYSQL
Implementare OpenGraph
Setari Securitate Avansata
Descriere si Informatii despre WordPress

Ce este WordPress ?

WordPress este o platforma de tip sursa deschisa pentru publicarea blogurilor. Platforma WordPress este scrisa in limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL.

WordPress a aparut pentru prima data in 2003, ca un efort combinat a lui Matt Mullenweg si Mike Little, pentru a crea o derivatie a lui b2.Numele WordPress a fost sugerat de Christine Selleck, un prieten a lui Mullenweg.

In 2004 termenii licentei pentru rivalul Movable Type au fost modificati de Six Apart, si multi dintre utilizatorii acestui sistem s-au mutat catre WordPress – determinand o crestere accentuata si continua a popularitatii WordPress.

In 2007 WordPress a castigat unul din premiile Packt Open Source CMS Award.

WordPress dispune un sistem de sabloane scrise in limbajele HTML si CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea si numeroasele plugin-uri create de catre comunitate care pot modifica functionalitatea WordPress-ului tranformandu-l in aproape orice tip de site web.