SEO Custom PHP

2.500,00 lei

Optimizare SEO Custom PHP – serviciu de optimizare tehnica a unui site construit pe platforma Custom PHP. Acest serviciu aduce siteul Custom PHP la nivelul standardelor web actuale si a regulamentului Google pentru webmasteri, mai exact, prin acest serviciu beneficiezi de un site Custom PHP configurat pentru indexare rapida si corecta in motoarele de cautare, ceea ce va duce la o vizibilitate mai buna in cautari si cresterea autoritatii online.

Termen de executie 7 zile de la data comenzii ferme.

Pretul se refera la executarea serviciului de optimizare tehnica a unui site Custom PHP, se executa la comanda.

Categoria:
Descriere

Descriere

SEO Custom PHP include:

  • Optimizare cuvinte cheie meta, optimizare descriere meta, produse asemanatoare pe baza categoriei, etichete produse, linkuri SEO (pagini, categorii, produse, producatori, etc), optimizare imagini ( nume imagine, titlu si descriere imagine ), creare sitemap Google xml, robots.txt
  • Creare sistem de pagini legate intre ele ( inainte, inapoi )
  • Creare linkuri canonice pentru categorii, brand-uri, oferte, pagini, produse, etc – pentru a evita continutul duplicat care este penalizat de catre Google.
  • Campuri SEO personalizate pentru pagini, categorii, produse
  • Continut imbogatit ( rich snippets ) – prin care ajutam siteul sa fie mai bine inteles de catre Google prin adaugarea continutului imbogatit: breadcrumbs, schema produs, schema oferta si schema de voturi.
  • SEO automatizat – pe viitor, la adaugarea sau editarea unui produs, a unei categorii, a unei pagini sau a unui brand – sistemul va optimiza automat sectiunea meta si linkurile: vor fi adaugate automat linkuri seo, cuvinte cheie meta, descriere meta, etichete produs sau a unei alte informatii pe site ( produs, pagina, categorie, brand, etc )
  • Generare si afisare raport SEO in administrare

Optimizare SEO Custom PHP

Optimizare SEO Custom PHP – serviciu de optimizare tehnica a unui site construit pe platforma Custom PHP. Acest serviciu aduce siteul la nivelul standardelor web actuale si a regulamentului Google pentru webmasteri, mai exact, prin acest serviciu beneficiezi de un site configurat pentru indexare rapida si corecta in motoarele de cautare, ceea ce va duce la o vizibilitate mai buna in cautari si cresterea autoritatii online.

Termen de executie 7 zile de la data comenzii ferme.

Pretul se refera la executarea serviciului de optimizare tehnica a unui site Custom PHP, se executa o singura data, nu reprezinta un serviciu cu abonament lunar ( SEO Off-site sau Promovare / Publicitate pe Internet ), acelea sunt servicii separate si se platesc separat la cerere.

SEO Custom PHP

Maile Ohye de la Google împărtășește sfatul ei pentru angajarea unui SEO (Search Engine Optimization) pentru a îmbunătăți experiența de căutare de pe site-ul dumneavoastră.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

SEO Marketing Solutions

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SEO Custom PHP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *